Nalaganje dogodkov

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je že minil.

Predstavitev Jamboreeja 2019 v Ameriki

sreda, 6. december od 16:00 do 17:00

| Zastonj

Dragi starši in člani!

Leta 2019 se v severni Ameriki odvija Jamboree, kamor bomo šli tudi slovenski taborniki s slovensko odpravo. V »našem jeziku« je svetovni Jamboree največje skavtsko druženje in skoraj neponovljiva priložnost za spoznavanje kultur in prijateljev. Več kot 40.000 tistih z enakimi načeli in cilji in skoraj toliko zgodb za dolge zimske dni. Svetovni Jamboree 2019, ki bo v Združenih državah Amerike bo tudi tokrat privabil skavte iz več kot 90 držav.

V okviru RDGO Celje organiziramo predstavitev odprave na Jamboree 2019 v Zahodni Virginiji v ZDA, ki bo v sredo, 6. 12., ob 16.00 v prostorih našega društva na Gledališki 2a v Celju.

Kot udeleženec Jamboreeja, mora biti otrok rojen med 22. 7. 2001 in 21. 7. 2005.

Kdaj in kje: 22. julij do 2. avgust 2019, Združene države Amerike, Zahodna Virginija

Organizator: Skavtske organizacije ZDA, Kanade in Mehike

Čas trajanja odprave: 11. julij do 4. avgusta 2019

Starost udeležencev: od 14 do 17 let

Predvidena cena: 2600€

Ceno odprave v veliki meri pogojujeta cena Jamboreeja in letalski prevoz. Tokrat smo ceno postavili na 2600 € in vključuje: tabornino, raziskovanje ZDA, prehrano med celotno odpravo, prevoze, opremo in oblačila za člane odprave, zavarovanja in stroške srečanj pred odpravo. Več informacij dobite v razpisu.

Program med Jamboreejem zagotavljajo organizatorji in kolikor jih poznamo bo izjemno atraktiven. Prostor kjer se bo odvijal Jamboree je skoraj kot nekakšen raj za tabornike in druge adrenalinske navdušence. Več lahko preberete na spletni strani (KLIK). Program pred in po Jamboreeju pa zagotavlja vodstvo odprave in bo sledil smernicam taborniškega raziskovanja, ki ga oplazijo obvezni ogledi nekaterih turističnih znamenitosti vzhodne obale ZDA.

Na predstavitvi bodo otroci in starši izvedeli:
– Kaj udeležba na Jamboreeju 2019 vse ponuja
– Kako poteka slovenska odprava
– Cena, način plačila in podobno
– Odgovore na razna vprašanja

Na predstavitvi pa boste kakšne informacije lahko dobili tudi tisti, ki razmišljate o tem, da se prijavite kot prostovoljno osebje.

Več o Jamboreeju si lahko preberete TUKAJ.

Prosimo, da informativno udeležbo JAVITE do ponedeljka, 4. 12., s poslanim sporočilom na rdgo.taborniki@gmail.com. Hvala!

Podrobnosti

Datum:
sreda, 6. december
Čas:
16:00 do 17:00
Cena:
Zastonj
Event Categories:
, ,

Prizorišče

Taborniški klub
Gledališka 2a, Celje, 3000 Slovenija
+ Google Map