Loading Dogodki

« All Dogodki

 • This dogodek has passed.

Zimovanje 2018 – zadnje informacije

petek, 23. marec od 16:00 do nedelja, 25. marec od 17:00

€65

Zdravo!

Zimovanje je že čisto blizu in čakajo vas še zadnje informacije.
V priponki vam pošiljava predstavitev iz sestanka, kjer so zbrane vse pomembne informacije.
Priložena je tudi prijavnica na kosilo v nedeljo. Kosilo je možno za vse tiste, ki se boste udeležili občnega zbora. Prijavnico najdete TUKAJ.
Predstavitev s sestanka za starše najdete TUKAJ.
Seznam opreme za zimovanje:
Mlajši otroci (MČ) naj imajo s seboj po potrebi kakšen kos oblačila več.
Svetujemo vam, da stvari v potovalko zlagate skupaj z otrokom, da bo vedel, kje ima svoje stvari. Prav tako vas prosimo, da VSE stvari podpišete.
Mobiteli in elektronske igrače na zimovanju niso dovoljeni.
 • kroj in rutica
 • 5x spodnje hlače
 • 7x nogavice (debelejše)
 • 3x majica s kratkimi rokavi
 • 3x majica z dolgimi rokavi
 • 2x toplejša jopica ali pulover
 • trenirka
 • hlače
 • pižama
 • bunda, smučarske hlače
 • 2x rokavice, kapa, šal
 • vrečka za umazano perilo
 • gojzarji
 • obutev za sneg
 • nedrseči copati (spakirate na vrh!)
Se vidimo!

Zaradi pomanjkljive komunikacije med deležniki in lažje logistične organizacije smo se po poslani prijavnici za zimovanje odločili, da zimovanje prestavimo za en teden naprej, torej na datum 23. – 25. marec 2018, v okviru zimovanja pa bomo izvedli tudi občni zbor, da pospravimo kar dve muhi na en mah. Upamo, da vam sprememba termina ne povzroča večjih težav in da se bodo lahko zimovanja še vedno udeležili vsi člani, ki si tega želijo. Vse tiste, ki ste se že prijavili na prejšnji termin zimovanja, prosimo, da prijavnico izpolnete še enkrat, glede morebitnih že poravnanih plačil pa ni potrebno skrbeti. Najlepša hvala za razumevanje!

 


 

Čas je, da se odpravimo na še eno super zimovanje! Poskrbeli bomo, da bo tudi to polno veselja, sreče in ostalih zimskih radosti. Pekli bomo piškote, se sankali, kepali, delali katapult in vrvi, imeli pravo taborniško zabavo in zimske olimpijske igre.  Vse to bomo preživeli v dobri družbi in naredili na taborniški način. Poskrbeli bomo da bo zabavno v vsakem vremenu in bomo domov prišli z norimi zgodbami.

Čas si letos rezerviraj malo kasneje – od 23. do 25. marca. Z avtobusom se bomo odpeljali na Paški Kozjak, kjer bomo prespali na šoli, v nedeljo pa vas na Paški Kozjak pridejo iskat vaši starši.

 

V nedeljo, 25. marca, pa na Paški Kozjak vabimo tudi vse starše članov, ki so se zimovanja udeležili, pa tudi vse člane, ki na celotno zimovanje žal niso uspeli priti, ter njihove starše. Za vse bomo pripravili nedeljsko kosilo, po kosilu pa bomo na Paškem Kozjaku izvedli še redni letni občni zbor našega društva. UDELEŽBA na občnem zboru je za starejše GG-je (od 7. razreda naprej) OBVEZNA, če je le mogoče, saj je to ena izmed zahtev za osvojitev znanja na dnevu tabornikov. Udeležba vseh drugih je zelo zaželena, poleg MČ-jev pa lepo vabimo tudi njihove starše, ki glasujejo namesto njih.

 

Na občnem zboru bomo predstavili naše delovanje v preteklem letu in plan dela za prihodnje leto, izvedli pa bomo tudi volitve na različne funkcije v rodu, kjer bo letos prišlo do večjih sprememb. Vse informacije imajo velik vpliv na program aktivnosti v rodu in s tem na vse člane rodu ter predvsem na vaše otroke, zato upamo, da bo udeležba čim večja. S prisotnostjo na zboru nam pomagate oblikovati vodstvo rodu ter druge pomembne odločitve, zato je zelo pomembno, da ste z njimi seznanjeni ter se strinjate s sprejetimi sklepi.

 

Za sklepčnost občnega zbora je nujna udeležba čim več članov rodu in njihovih staršev in ker želimo občni zbor normalno izpeljati, vas prosimo, da si zagotovite udeležbo.

Cena zimovanja je 65€, za vsakega naslednjega člana družine pa 60€. Če otrok nima poravnane članarine, znaša cena zimovanja 85€.

Zaključek prijav: 16. 2. 2018

 1. obrok: 16. 2. 2018
  2. obrok: 14. 3. 2018 – takrat bo tudi obvezen sestanek s starši.

To je tudi datum zadnjih prijav in odjav! Po tem datumu pri odjavi denarja ne vračamo, razen v primeru bolezni, ki jo dokazujete z zdravniškim potrdilom. V tem primeru se povrne 70% prijavnine. Po tem datumu prijav žal ne sprejemamo več.

Plačilo je možno preko transakcijskega računa SI56 6100 0000 3765 014. Obrazec izpolnite po naslednjem vzorcu:

– če plačujete prek položnice, pod nalogodajalca napišite ime in priimek člana (ne staršev!)
prejemnik: Društvo tabornikov Rod II. grupe odredov Celje, Gledališka 2a, 3000 Celje
namen plačila: prostovoljni prispevek za zimovanje (v primeru plačila preko KLIK-a tu navedite ime in priimek člana!)
sklic: SI00101

 

Prijava je veljavna samo z izpolnjeno prijavnico, ki je hkrati tudi izjava o zdravstvenem stanju otroka. Prijavnico izpolnite v elektronski obliki in tako vodstvu zimovanja olajšate pripravo baze podatkov prijavljenih članov, naravo pa nekoliko razbremenite z manjšo porabo papirja. Elektronsko prijavnico lahko najdete na spletnem naslovu:

https://goo.gl/forms/piUGm7EocWjN7vim1

Število prijav je omejeno, zato pohitite in si zagotovite udeležbo na še enem super zimovanju!

VODSTVO IN KONTAKT

Zimovodja: Zala Katarina Kenda (068 631 028)

Starešina : Leon Ratajc (068 181 212)

Podrobnosti

Začetek:
petek, 23. marec od 16:00
Konec:
nedelja, 25. marec od 17:00
Cena:
€65
Dogodek Categories:
, , ,

Organizator

Zala Kenda
Telefon:
068 631 028

Prizorišče

Paški Kozjak