Informacije za starše ob začetku novega taborniškega leta

Pozdravljeni, dragi starši!

Začelo se je novo šolsko leto in s tem tudi popolnoma nove, sveže in še boljše taborniške aktivnosti. Rutice in kroji nam bodo končno spet prišli prav, seveda pa nam za uspešen začetek manjka še nekaj podrobnosti.
Kot vsako leto do sedaj, tudi letos na začetku leta pobiramo letno članarino. Članarina znaša 35€ na osebo, za vsakega naslednjega člana družine pa 30€. Članarino po nižji ceni je potrebno poravnati do 1. 11. 2017, po tem datumu pa se znesek članarine zviša. Vse informacije v zvezi s plačilom, z zneskom in spremembami si lahko preberete TUKAJ, v tem dokumentu pa najdete tudi vse informacije o tem, kako je potrebno ravnati ob plačilu vseh taborniških akcij, v primeru, da so plačljive.

Pozor, od začetka letošnjega šolskega leta naprej pa uvajamo še nekaj sprememb, ki nam bodo v veliki meri olajšala vodenje financ. Vsa plačila v našem društvu od septembra 2016 sprejemamo samo še prek TRR računa. To velja tako za plačila članarin in akcij, kot tudi za plačila rutic, krojev ipd. Pri plačilu članarine v okence “sklic” oz. “referenca” vpišete št. 600. Za vse nadaljnje akcije bo sklic zapisan v obvestilu akcije. Hvala za razumevanje!

Vse starše novih članov tudi prosimo, da izpolnite vpisni list in soglasje o fotografiranju ter ju vrnete vodniku svojega otroka. Soglasje najdete TUKAJ, vpisni list pa TUKAJ.

Letni plan akcij lahko najdete na TEJ povezavi.

Če nam želite malo finančno pomagati, lahko izpolnite tudi obrazec za dohodnino, ki jo lahko namenite našemu društvu. Obrazec in vsa navodila najdete TUKAJ.

Vse starše vljudno naprošam, da natančno pregledate to stran, saj vsebuje veliko informacij, ki bodo nadaljnje situacije pri tabornikih olajšale tako vam kot tudi nam.

Zahvaljujem se Vam za razumevanje in za izkazano zaupanje ter Vas lepo pozdravljam!

Mia Zupančič, načelnica rodu

Posted in Uncategorized.