Naročilo kroja – taborniške srajce

Pozdravljeni!

Začelo se je novo taborniško leto in pridružilo se nam je kar nekaj novih nadobudnih tabornikov. Pozdravljeni pri nas! 🙂 Za čisto pravo taborniško izkušnje za vse nove, pa tudi že nekoliko bolj utečene tabornike, pa potrebujemo tudi pravo taborniško uniformo – rutico že imamo, kroja pa nekateri še ne.

Za resno aktivno udeležbo  pri tabornikih je zelo priporočljivo naročilo kroja, saj je to prav posebno taborniško oblačilo, ki ga nosimo na vseh pomembnih dogodkih in priložnostih – to so tiste svetlo rjave srajce, ki jih nosimo na zborih in po katerih se taborniki prepoznamo. Zelo zaželeno je, da imajo naši člani na večjih akcijah s sabo vsak svoj kroj, zato vam nakup le-tega zelo priporočamo. Vendarle pa kroj ni obvezen in tudi brez njega se lahko člani udeležijo vsake akcije. Zaradi lažje logistike bomo zbrali naročila za kroje od vseh članov, ki si ga želijo kupiti, nato pa bomo po izteku roka za naročilo vse kroje naenkrat prevzeli. Člani bodo svoje kroje dobili na rednih tedenskih srečanjih od svojega vodnika.

Velikosti krojev so standardne in najbolje je, da se ravnate po velikosti oblačil, ki jih vaši otroci vsakodnevno nosijo. Pa še en nasvet: če so vaši otroci še majhni, lahko naročite malo preveliko številko, da kroja ne bo potrebno prehitro menjati – jaz imam že celo taborniško življenje samo en kroj, ker so mi starši v MČ letih naročili kar številko 36 (pa čeprav mi je bila na začetku res prevelika). Če bo kroj prevelik ali premajhen, ga lahko kadarkoli brez problema vrnete, mi ga nesemo zamenjat in vi dobite drugega prave številke. Velikosti, ki so na voljo, so:

· Otroški z dolgimi rokavi (št. 116 – 164) – 28€
· Otroški s kratkimi rokavi (št. 116 – 164) – 27€
· Neteliran unisex z dolgimi rokavi (št. 38 – 48) – 29,50€
· Neteliran unisex s kratkimi rokavi (št. 38 – 48) – 28,50€
· Moški teliran z dolgimi rokavi (št. od 38 naprej) – 33€
· Moški teliran s kratkimi rokavi (št. od 38 naprej) – 32€
· Ženski teliran z dolgimi rokavi (št. od 34 naprej) – 33€
· Ženski teliran s kratkimi rokavi (št. od 34 naprej) – 32€

Kroje lahko naročite prek interne rodove naročilnice, ki jo najdete TUKAJ. Naročilo je možno do 29. 11. 2017.

Spletno naročilnico je potrebno oddati do 29. novembra, do takrat pa je potrebno poravnati tudi plačilo kroja, drugače naročilnica ne bo veljavna in kroja za vašega otroka ne bomo nabavili. Plačilo lahko opravite preko TRR (sistem KLIK ali navadna položnica, poravnana na banki ali pošti).
Podatki, ki so potrebni za plačilo, so:
Društvo tabornikov RDGO
Gledališka 2a, 3000 Celje
Številka računa: SI56 6100 0000 3765 014 (odprt pri Delavski hranilnici)
Sklic za plačilo: SI00 801

Kroje lahko naročite tudi samostojno preko spletne trgovine Zveze tabornikov Slovenije, ki ponuja še nekaj drugih taborniških artiklov. Povezavo do spletne trgovine najdete tukaj: http://www.taborniki.si/trgovina/

Spodaj so tudi grafična navodila, kam na kroj se prišije kakšne našitke, da ne bo prihajalo do napak in neurejenih krojev. Za urejeno taborniško opravo se morajo poleg kroja nujno nositi hlače na pas, ki segajo vsaj do kolen, in zaprti čevlji (da se prsti ne vidijo).

Če imate še kakšno vprašanje, se lahko kadarkoli obrnete name.

LP, Mia Zupančič (051 318 233 ali rdgo.taborniki@gmail.com)

 

taborniski-kroj

Posted in Uncategorized.