Hrčki

Vodnica: Maruša Rihar

Starost: 6, 7, 8 let

Število članov: 8


Staša Jezovšek Špiljar (taborniško Konjiček z rogom in krili) v prostem času trenira plavanje, plesne vaje, rešuje razne naloge za tekmovanja. Pravi, da jo je za taborništvo navdušil stric Igor, ki je prav tako tabornik, zato se je odločila, da bo postala tabornica tudi sama. Pravi, da jo pri tabornikih veseli prižiganje ognjev, spanje v šotorih in pod drevesi, rada se uči novih vozlov in spoznava nove prijatelje.

Taj Habjan (taborniško Harry Potter) v prostem času igra igre, trenira judo in plezanje. Za taborništvo ga je navdušil starejši brat, ki prav tako obiskuje tabornike. Pravi, da ima rad ogenj, je vedoželjen in so mu všeč izzivi na zimovanjih.

Katarina Grobelnik (taborniško Zvezdica Zaspanka) v prostem času igra flavto in se posveča glasbi ter se igra s prijatelji. Tabornica je postala zaradi starejšega brata in mame, ki sta ji predstavila idejo o taborništvu. Pravi, da rada prihaja k tabornikom, ker bi rada znala narediti vse vozle, postaviti ogenj, si želi spati v šotoru in se veseli novih dogodivščin.

Pia Pungaršek Steiner (taborniško Skrivnostni fosil) v prostem času igra sintisajzer, obiskuje folkloro in se obiskuje ure angleškega jezika. Za taborništvo jo je navdušila družina. O sebi pravi, da je zelo zgovorna, rada spoznava nove prijatelje, rada dela v skupini s super vodnico, želi osvojiti prav vse veščine in pridobiti vse rutice.

Lana Romih (taborniško Vesoljka) v prostem času rada pomaga mami v kuhinji pri peki peciva, se igra in pleše. Pravi, da je postala tabornica, ker jo je navdušila mama. Pri tabornikih pa najraje spoznava nove prijatelje, se uči novih vozlov, obožuje zimovanja ter rada pomaga.

Eva Cvikl (taborniško Raziskovalka) v prostem času rada igra igrice, rola in kolesari. Za taborništvo jo je navdušila mama. O sebi pravi, da je vedoželjna, da ima rada zimovanja, da rada spoznava nove stvari v zvezi z naravo ter se rada uči novih vozlov.

Luka in David Brkić v prostem času igrata nogomet in košarko, prav tako pa rada posedita pred televizorjem in igrata igrice. Pravita, da ju je za taborništvo navdušila njuna mama. K tabornikom prihajata rada, ker se naučita veliko novega o naravi in o taborniških stvareh nasploh.