Maša Zupančič

Taborniško ime: Vilinčica
Kraj bivanja: Celje
E-mail: masa8zupancic@gmail.com


Pomembnejše taborniške funkcije, znanja, opravljeni tečaji, projekti: vodniški tečaj MČ, GG, temeljni tečaj za vodje enot, 2. vozel
Funkcije, ki jih opravlja: vodnica GG, načelnica GG
Taborniška misel: Vsak si želi, da bi kdaj ustavil čas, da bi poboljšal svet. Bi ne prehitro in ne prenaglas pobožal kakšen cvet.


Tabornikom sem se pridružila s svojimi 9 leti leta 2003. Že na začetku sem hitro ugotovila, da bo  taborništvo postalo ogromen del mojega življenja in res je bilo tako – 11 let kasneje sem še vedno  aktivna članica s kar nekaj izkušnjami za menoj in še veliko izzivi pred menoj.

Leta 2008 sem se udeležila vodniškega tečaja in septembra dobila svoj vod Banana split, ki so ostali z  menoj vse do danes, ko so že starejši GG-ji. Nekaj let kasneje sem postala PP načelnica in se udeležila  tudi temeljnega tečaja za vodje enot. Funkcijo sem opravljala tri leta, letos pa sem prevzela funkcijo  GG načelnice. Sodelujem tudi v organizacijski ekipi šaljivega orientacijskega tekmovanja GROF, letos  pa prvič sodelujem tudi pri organizaciji vodniškega tečaja.

Poleg tega, da sem tabornica, sem tudi študentka biologije, ki me zelo veseli. Trudim se tudi čim  več sodelovati pri projektih Društva študentov biologije. Obožujem potovanja, zato izkoristim vsako  priložnost, da skočim iz Slovenije, ko čas dopušča, pa rada vzamem v roke kakšno dobro knjigo.